مطالب آشپزی :)

خوشمزه جات

مطالب آشپزی :)

خوشمزه جات

طرز تهیه تارت توت فرنگی بدون فر


طرز تهیه تارت توت فرنگی بدون فر


Related image

 

 

تارت، نوعی شیرینی پرشده با مواد مختلف است که بسته به نوع ماده پرکننده آن تحت عنوان تارت شکلاتی، تارت میوه و ژله و ... شناخته می‌شود. تارت توت فرنگی نیز همانگونه که از نام آن پیداست با یک لایه توت فرنگی و نوعی کرم مخصوص پر می‌شود. تارت توت فرنگی را می‌توان با انواع فیلینگ همچون کرم پاتیسیر، کرم پنیری و کرم خامه‌ای پر کرد. طرز تهیه کرم پاتیسیر در مطالب قبلی ارائه شده و در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کرم پنیری و کرم خامه‌ای را با هم مرور کنیم.


طرز تهیه تارت توت فرنگی


مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 1+1/4 فنجان (125 گرم)
شکر 1/3 فنجان (75 گرم)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره 8 قاشق غذاخوری (115 گرم)
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
آب خیلی سرد 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر)


دستور تهیه خمیر تارت

  1. زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کرده و در یک کاسه کوچک بریزید. آب خیلی سرد و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا زرده‌ها باز شوند، سپس آن را کنار بگذارید.
  2. آرد، شکر و نمک را در کاسه دیگری ریخته و با استفاده از یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شوند. شما می‌توانید از آرد چند منظوره استفاده کنید، ولی از آرد قنادی نتیجه بهتری حاصل می‌شود.
  3. کره را به قطعات نیم سانتیمتری برش زده و به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس با استفاده از همزن یاغذاساز بزنید تا تکه‌های خمیری به اندازه نخود حاصل شود. برای اینکه نتیجه بهتری به دست آید از کره سردی که تازه از یخچال خارج شده استفاده کنید.
  4. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل خمیری یکدست درآید.
  5. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را با دست جمع کنید و به شکل یک چانه درآورید، سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. حتی می‌توانید خمیر را از شب قبل درست کرده و تا صبح در یخچال استراحت دهید.
  6. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید تا به شکل دایره‌ای به قطر ۴۰-۳۸ سانتیمتر درآید.
  7. خمیر را در قالب تارت به قطر ۲۵ سانتیمتر قرار دهید، طوریکه کف و دیواره‌های قالب را بپوشاند و از لبه‌های آن حدود ۲ سانتیمتر آویزان باشد.
  8. با چنگال، چند سوراخ در خمیر کف قالب ایجاد کنید و دوباره خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سوراخ کردن خمیر باعث می‌شود، خمیر حین پختن پف نکند.
  9. قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۵۳۰ درجه فانهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت پخته و به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآید.
  10. پس از اینکه خمیر تارت کاملا پخت، از فر خارج کرده و بدون اینکه از قالب خارج کنید اجازه دهید خنک شود.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ پنیری
پنیر خامه ای 450 گرم
خامه غلیظ 3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر)
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
شکر 1+3/4 فنجان (220 گرم)
توت فرنگی 2+1/2 فنجان (500 گرم)
ژله 1/4 فنجان (80 گرم)


دستور تهیه فیلینگ پنیری

  1. پنیر خامه ای، خامه و عصاره وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند.
  2. شکر را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. فیلینگ پنیری آماده است، بدون اینکه تارت‌ها را از قالب خارج کنید با فیلینگ پر کنید.
  4. توت فرنگی‌ها را به صورت درسته روی فیلینگ قرار دهید یا آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش زده و سپس روی فیلینگ بگذارید.
  5. ژله توت فرنگی را در تابه کوچکی ریخته و حدود ۳ دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید تا آب شود.
  6. ژله را با استفاده از یک برس بر روی توت فرنگی‌ها بمالید و تارت را ۱ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
  7. تارت‌ها را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید. اگر قالب تارت نچسب باشد، تارت‌ها به راحتی از قالب جدا می‌شوند، ولی در غیر اینصورت ممکن است به قالب بچسبند.

مواد لازم برای تهیه فیلینگ خامه‌ای
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 فنجان (240 میلی لیتر)
شکر 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)
آرد چند منظوره 3 قاشق غذاخوری (20 گرم)
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر)
توت فرنگی 4 فنجان (800 گرم)


دستور تهیه فیلینگ خامه‌ای


  1. زرده‌های تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری شیر (حدود ۴۵ میلی لیتر)، شکر، آرد، عصاره وانیل و نمک را در قابلمه متوسطی ریخته و با هم مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.
  2. باقیمانده شیر را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس به آرامی به مخلوط فوق اضافه کنید. شیر را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید. دقت کنید شیر را یکدفعه اضافه نکنید، چون حرارت آن باعث پخته شدن و بستن تخم مرغ می‌شود.
  3. مخلوط را به مدت ۴ دقیقه روی حرارت بالا قرار داده و در این مدت مرتب هم بزنید که روی آن نبندد. اجازه دهید مخلوط بجوشد و مانند فرنی غلیظ شود.
  4. مخلوط پخته را از یک صافی یا پارچه توری تمیزی عبور دهید تا اگر تکه‌های تخم مرغ پخته در آن وجود دارد، جدا شود. سپس خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند حاصل شود.
  5. روی ظرف حاوی فیلینگ را با سلفون بپوشانید، طوریکه سلفون روی سطح فیلینگ قرار گیرد، سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. قرار گرفتن سبفون روی سطح فیلینگ مانع سفت شدن سطح آن خواهد شد.
  6. وقتی فیلینگ کاملا خنک شد، از یخچال خارج کرده و خوب هم بزنید، سپس درون تارت را با آن پر کنید.
  7. توت فرنگی‌ها را به صورت درسته یا به شکل اسلایس شده بر روی فیلینگ بچینید.
  8. تارت توت فرنگی را حدود ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. سپس آن را از قالب جدا کرده و در ظرف سرو بچینید.

تارت توت فرنگی شف طیبه,تارت توت فرنگی با بیسکویت,تارت توت فرنگی با ژله,تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر,تارت توت فرنگی با کرم کاستارد,تارت توت فرنگی مطبخ رویا,تارت توت فرنگی با خامه,تارت توت فرنگی بی بی,تارت توت فرنگی خانم ظروفی,تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور,طرز تهیه تارت توت فرنگی بدون فر,طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله,طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت,طرز تهیه تارت توت فرنگی با خامه,طرز تهیه تارت توت فرنگی و شکلات,طرز تهیه تارت توت فرنگی تصویری,طرز تهیه تارت توت فرنگی با بادام,طرز تهیه تارت توت فرنگی شف طیبه