کوکوی مرغ و قارچ رژیمی
به
منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و
مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز خواهد بود.
مواد لازم |
سینه مرغ |
یک عدد |
تخم مرغ |
4 الی 5 عدد |
سیب زمینی |
2 عدد |
فلفل دلمه ای |
یک عدد کوچک |
قارچ |
8 عدد |
شوید خرد شده |
یک قاشق غذایی |
جعفری خرد شده |
یک قاشق غذایی |
پیاز |
2 عدد |
آرد |
به میزان لازم |
نمک، فلفل و روغن یا کره |
به میزان لازم |
چند نکته:
طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ
- ابتدا مرغ را تکه کرده و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
-
تکههای مرغ را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا حدود
۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب مرغ برود. با
اینکار بوی بد مرغ از بین خواهد رفت. پیاز را رنده کنید و به مرغ اضافه
کنید، اکنون مرغ و پیاز را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید و
مقداری فلفل و ادویه به آن اضافه کنید. صبر نمایید تا گوشت بپزد و آب آن
تبخیر شود.
-
در فاصلهای که مرغ بپزد، باقی مواد اولیه را باید آماده
کنید. سیب زمینیها را نگینی خرد کرده و سرخ نمایید. قارچها را نیز ریز
خرد کنید و بدون روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
- پیاز را نگینی ریز خرد کرده و پیاز داغ تهیه کنید.
- فلفل دلمهایها را نیز بسیار ریز خرد کنید.
- مرغ پخته شده را کاملا له کنید. میتوانید برای این منظور از غذاساز نیز استفاده کنید.
-
تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و سبزیهای خرد شده، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
- سیب زمینی، فلفل دلمهای، قارچ، مرغ له شده و پیاز داغ را مخلوط کرده و به تخم مرغ اضافه کنید.
- مایه کوکو را بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
- مقداری نمک، فلفل قرمز و سیاه به مایه اضافه کنید.
- اکنون در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و همچون کوکوی سیب زمینی، این کوکو را نیز سرخ کنید.
اگر ترجیح میدهید که با مقدار روغن کمتری این غذا را طبخ
کنید، با مقداری کره یک قالب مخصوص فر را چرب کنید. ترجیحا از قالبهای
نچسب استفاده نمایید و مایه را در آن بریزید و در فری که با دمای ۱۸۰ درجه
سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید. حدود ۱۵ الی ۲۵ دقیقه برای آماده شدن
کوکوی مرغ وقارچ کافی است. پس از آنکه کوکو مدتی در فر بود و روی آن بسته
شد، مقداری کره یخ زده را خرد کنید و روی سطح آن بریزید. به این ترتیب روی
غذا نیز برشته خواهد شد.
چند نکته:
اگر قصد دارید که کوکوی مرغ و قارچ را به عنوان پیش غذا سرو کنید،
میتوانید از قالبهای سیلیکونی یک نفره نیز استفاده کنید، ابتدا قالبها
را با مقداری کره چرب کنید و از مایه پر کنید و درون فر بگذارید. اگر از
قالب سلیکونی استفاده کنید، مدت طبخ این کوکو ممکن است تا چهل دقیقه افزایش
پیدا کند.
اگر برای وعده اصلی از این غذا استفاده میکنید، آن را با
نانهای سنتی یا نان باگت سرو کنید. در کنار کوکو نیز میتوانید از گوجه
فرنگی، خیارشور، پیاز و سبزی خوردن استفاده کنید.
همانطور که ملاحظه کردید، این غذای خوشمزه و لذیذ را
میتوانید برای پیش غذا و غذای اصلی استفاده کنید و حتی میتواند یک گزینه
مناسب برای پیک نیک باشد، زیرا برای سرو آن به ظرف چندانی نیاز نیست و به
سرعت نیز قابل میل کردن است.
طرز
تهیه کتلت مرغ و قارچ,طرز تهیه کوکو مرغ با قارچ,طرز تهیه کتلت مرغ با
پنیر و قارچ,طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ و پنیر,کوکوی مرغ و قارچ مجلسی,کوکوی
مرغ و قارچ با پنیر پیتزا,کوکوی مرغ و قارچ در فر,کوکوی مرغ و قارچ به
خانه برمیگردیم,کوکوی مرغ و قارچ رژیمی,کتلت مرغ و قارچ وپنیر,کوکوی مرغ و
قارچ و سیب زمینی,کتلت مرغ و قارچ دو نفره,کتلت مرغ و قارچ سوران,کوکوی مرغ
و قارچ و هویج,طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ,کتلت مرغ با قارچ و پنیر
سهشنبه 6 آذر 1397 ساعت 02:26