ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سوپ اسفناج یکی از سوپ های مفید و کم کالری ایرانی محسوب می شود. این سوپ خوشمزه هم مانند دیگر سوپ ها از غذاهای سالم به شمار می رود. سوپ اسفناج را می توانید به عنوان یک غذای کامل و سبک برای وعده های اصلی تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ اسفناج در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم سوپ اسفناج | |
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
پیازچه | ۵۰ گرم |
تره فرنگی | ۱۰۰ گرم |
کرفس | ۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
آب مرغ | ۱ لیتر |
خامه کم چرب | ۱۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پس از اینکه قابلمه کمی گرم شد ، کره را داخل قابلمه می اندازیم تا آب شود ، سپس پیازچه ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
سپس درب قابلمه را می بندیم و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد آب بیندازند. پس از اینکه مواد کمی پخته شدند آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها کاملا بپزند و نرم شوند.
در این مرحله پس از خرد کردن اسفناج ها ، آنها را به قابلمه اضافه می کنیم. کمی صبر می کنیم تا اسفناج تغییر شکل بدهد ، سپس مواد را با یک میکسر مخلوط می کنیم تا سوپ به صورت پوره ای یکدست و مخملی شود.
در پایان پس از اینکه سوپ به صورت پوره آماده شد خامه را اضافه می کنیم و با سوپ مخلوط می کنیم تا خامه به صورت یکنواخت با سوپ مخلوط شود. این سوپ خوشمزه را می توانیم به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنیم.